Güvenlik Politikamız

suluksiparisi.com da alışveriş güvenligi 128 bit SSL (Secure Sockets Layer ) protokolü ile sağlanmaktadır. Elektronik ortamda gerçekleştirilen ve güvenli bilgi akışının sağlanmasının gerekli olduğu sistemlerde bir endüstri standardı olan SSL protokolü sayesinde, alışveriş yaparken girmiş olduğunuz kredi kartı alınacak bankanın sanal pos sistemine güvenli olarak iletilir. Ayrıca SSL protokolü, bulunmak istediğiniz sitenin sahte bir versiyonunda olmadığınızı, gerçekten doğru sitede oldugunuzu da kanıtlar.

Kredi kartı bilgileriniz, internet adresinin http dn https ye dönüştüğü sayfanın altında bulunan kilit ikonunan çift tıklayarak SSL sertifikasını incelebilirsini.SSL Protokolü hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.ssl.com sitesini inceleyebilirsiniz.

SSL protokolü  ile güvence altına alınmış sipariş ödeme sayfaları dışında, internet üzerinde gerçekleştirilen iletişim biçimlerinin hiçbirinde (e-postalar, hızlı mesajlaşma servisleri, müsteri ilişkileri iletişim formları vb.) kredi kartı bilgilerinizi yazmayınız.

Belirli bir kredi kartınız ile yapacağınız ilk alışverişinizde, bankanın Sanal Pos sistemi tarafından provizyon onayı alan işlemin ekstra güvenliğini sağlamak amacıyla provizyon alınan bankanın fraud güvenlik departmanıyla iletisime geçilerek, kullanılan kredi kartının, gerçekten üzerinde ismi yazılı olan kart hamili tarafından kullanıldığının yazılı onayını alınır. Gerekli görülen durumlarda banka yada suluksiparisi.com yetkilileri kredi karti hamilini  telefonla arayarak sipariş teyidi isteyebilir. Siparişin hazırlanmasından önce onay aşamasının tamamlanması gerekmektedir. Bu uygulama, her ne kadar sunulan hizmetin hızını etkilese de, daha sağlıklı bir alışveriş deneyiminin  yaşanması için bankacılak sektörü tarafından da gerekli görülen bir standarttır.

GİZLİLİK POLİTİKASI

GİZLİLİK/KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ve İLETİŞİM İZNİ Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikasının ve İletişim İzni’nin Amacı Bu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası;

a.suluksiparisi.com  online alışveris sitesi olan kılıçbey medikalin un ne tür kişisel veriler topladığını

b. bu kişisel verilerin nasıl kullanıldığını,

c. SULUKSİPAİRİSİ.COM’un kişisel verilerinizi kimlerle paylaşabileceğini,

d. SULUKSİPARİSİ.COM’un işlediği kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızın neler olduğunu ve bu

hakları nasıl kullanabileceğinizi,

e. Elektronik ticari ileti alma konusundaki olumlu veya olumsuz tercihlerinizi nasıl değiştirebileceğinizi

açıklamaktadır.

İşlenen Kişisel Verileriniz ve Kişisel Veri İşleme Amacı ve Dayanağı

KILIÇBEY MEDİKAL’ın online alışveriş sitesi olan SULUKSİPARİSİ.COM, üyelerine daha iyi hizmet

verebilmek amacıyla ve 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu

Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 6563

Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 5237 Sayılı Türk

Ceza Kanunu ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başta olmak üzere, ilgili mevzuattan

kaynaklanan yasal yükümlülüğü ve hizmet standartları çerçevesinde; söz konusu amaç ve yasal

yükümlülüklerini yerine getirebilmeyi, size daha iyi hizmet verilebilmesini ve istatistiki çalışmalar

yapılabilmesini sağlayacak kişisel verilerinizi (ad, soyad, doğum tarihi, sabit telefon numarası, cep

telefonu numarası, e-posta, cinsiyet, adres, sosyal medya hesaplarıyla bağlanılması durumunda

üyenin o kanallar aracılığıyla paylaşılmasına onay verdiği bilgiler de dahil ve fakat bunlarla sınırlı

olmamak kaydıyla kullanıcıyı doğrudan veya dolaylı olarak tanımlamaya yönelik her türlü kişisel bilgi)

sizlerden talep etmektedir. Bu kişisel veriler SULUKSİPARİSİ.COM hizmetlerinden yararlanabilmeniz

adına, açık rızanıza istinaden, işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni ile

belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak

işlenecek ve saklanacaktır.

Kişisel Verilerinizle İlgili Haklarınız

İşlenen kişisel verilerinizin neler olduğunu, işleme amacı doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını, yurt

içi veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenmek, eksik veya yanlış işlenen

kişisel verileriniz söz konusu ise veya işlenen kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik olması

durumunda bu verilerinizi değiştirmek, güncellemek ve/veya silmek, bu durumun kişisel verilerinizin

aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini talep etmek amacıyla, SULUKSİPARİSİ.COM websitesi, mobil

uygulaması ve mobil sitesi içindeki “Hesabım” bölümünden hesabınıza erişebilir ve gerekli değişiklik,

güncelleme ve/veya silme gibi işlemleri yapabilirsiniz. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

madde 11 uyarınca sahip olduğunuz diğer haklar saklıdır.

Kişisel Veri Saklama Süresi

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin

kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt

ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel

verileriniz şirketimiz tarafından veya talebiniz üzerine silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

Çerez (Cookie) Kullanımı

SULUKSİPAİRİSİ.COM, ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek, ziyaretçilerini ve üyelerini üyelik ve

alışveriş platformunun faydalarından istifade ettirmek amacıyla ve yasal yükümlülüğü çerçevesinde,

işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni ile belirlenen amaçlar ve kapsam

dışında kullanılmamak kaydı ile gezinme bilgilerinizi toplayacak, işleyecek, üçüncü kişilerle paylaşacak

ve güvenli olarak saklayacaktır.

Çerezler, SULUKSİPARİSİ.COM web sitesini ziyaret ettiğinizde veya mobil uygulamayı cep

telefonunuza yüklediğinizde veya mobil sitesi’nden bağlandığınızda, internet tarayıcınız tarafından

yüklenen ve bilgisayarınız, cep telefonunuz veya tabletinizde saklanan küçük bilgi parçacıklarını içeren

metin dosyalarıdır.

SULUKSİPARİSİ.COM çerezleri; günlük dosyaları, boş gif dosyaları ve/veya üçüncü taraf kaynakları

yoluyla topladığı bilgileri tercihlerinizle ilgili bir özet oluşturmak amacıyla depolar.

SULUKSİPAİRİSİ.COM, size özel tanıtım yapmak, promosyonlar ve pazarlama teklifleri sunmak, web

sitesinin veya mobil uygulamanın içeriğini size göre iyileştirmek ve/veya tercihlerinizi belirlemek

amacıyla site üzerinde gezinme bilgilerinizi ve/veya site üzerindeki üyelik kullanım geçmişinizi

izlemektedir. SULUKSİPARİSİ.COM, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı

yöntemlerle veya farklı zamanlarda site üzerinde sizden toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri

üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabilir. Söz konusu eşleştirme ve

kullanma yalnızca işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni ile belirlenen

amaçlar ve kapsam dahilinde kalacaktır.

SULUKSİPARİSİ.COM web sitesi/mobil uygulama/mobil site faaliyetini derlemek ve web sitesi/mobil

uygulama/mobil sitesifaaliyeti ve internet kullanımıyla ilgili başka hizmetler sağlamak amacıyla

kullanacaktır. Fakat IP adresinizi Google tarafından depolanan diğer verilerle eşleştirmeyecektir.

Google Analytics kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi

ziyaret edebilirsiniz: http://www.google.com/intl/tr/policies/privacy/#infocollect

Bunun yanı sıra sizler için ilginizi çekebilecek reklamları size sunabilmek amacıyla, Facebook ile de

özel hedef kitle oluşturmak amacıyla, işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim

İzni’ni kabul etmekle, KILICBEYMEDİKAL ile paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizden e-posta

adresiniz Facebook ile paylaşılmaktadır. e posta adresiniz facebook ile paylaşilmaktadır.posta adresinizi Facebook a

yüklemeden ve iletmedin önce hash yöntemiyle şifrelenir.

SULUKSİPARİSİ.COM’a kişisel verilerinizi gönderirken, bu veriler SSL kullanılarak aktarılmaktadır.

Hemera Gold, kişisel verilerinizi gizli tutmayı, gizliliğin sağlanması ve güvenliği için gerekli teknik ve

idari her türlü tedbiri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir. kılıçbeymedikal’un gerekli

bilgi güvenliği önlemlerini almasına karşın, web sitesine ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda kişisel

verilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, KILIÇBEY MEDİKAL bu durumu

derhal sizlere ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirir ve gerekli önlemleri alır.

Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’nde Yapılacak Değişiklikler

KILIÇBEY MEDİKAL, işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’nde her zaman deşişiklik yapabilir.

değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler, değiştirilmiş yeni Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve

İletişim İzni’nin “www.kilicbeymedikal.com” sitesine konulmasıyla birlikte derhal geçerlilik kazanır. İşbu

Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’ndeki değişikliklerden haberdar olmanız

için, siz üyelerimize gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Kullanıcılar, Üyelik/Kişisel bilgilerini ve iletişim

tercihlerini her zaman sisteme giriş yaparak güncelleyebilirler. Bu konuda taleplerinizi ayrıca

suluksiparisi.com’da yer alan iletişim bilgilerinden bize ulaşarak da iletebilirsiniz. Talebiniz en kısa sürede

değerlendirilerek uygulamaya alınacaktır.

Uygulanacak Hukuk, Yetkili Mahkeme ve İcra Daireleri

İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına

tabidir. Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’nin uygulanmasından doğabilecek

her türlü uyuşmazlığın çözümünde İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkeme ve İcra Daireleri yetkilidir.

İletişim İzni

İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’ni kabul etmekle, bizimle

paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp

sunulabilmesi ve size özel tanıtım, promosyon, reklam, satış, pazarlama, anket ve benzer amaçlı her

türlü elektronik iletişimin telefon, kısa mesaj (SMS), e-posta ve benzeri yollarla yapılması ve diğer

iletişim mesajlarının gönderilmesi amacıyla; toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına

ve kılıçbey medikal’un sözleşme ilişkisi içerisinde olduğu üçüncü kişilere aktarımına izin vermiş

bulunmaktasınız.

Garanti Şartları

KILIÇBEY MEDİKAL, satın aldığınız ürünleri uzun yıllar boyunca kullanabilmeniz için gerekli olan

desteği sağlamak için her zaman yanınızdadır.

KILIÇBEY MEDİKAL dan satın alınan ürünlerin garantilerinin devam edebilmesi için

KILIÇBEY MEDİKAL dışındaki üçüncü şahıs ve kurumların ürünlere herhangi bir şekilde

müdahalede bulunmamaları, boyut ayarlama, onarma vb. işlemler yapmamaları

gerekmektedir. Üzerinde değişiklik ya da tahrifat yapılan ürünler garanti kapsamı

dışında kalmış olur.

Sipariş verdiginiz ürünleri teslimat sırasında tarafınıza gönderilen maildeki güvenlik

numaraları ile karşılaştırarak kontrol ediniz. Ürünlerin eksik yada hasarlı olduğunu

düşündüğünüz durumda, kargo yetkilisine tutanak tutturarak paketi teslim almayınız.

KILIÇBEY MEDİKAL sipariş yetkilisine, durumu bildiriniz.

Gerekli inceleme yapılarak

siparişiniz en kısa zamanda size ulaştırılacaktır. Ürünü teslim aldığınızda, kargo

firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş olursunuz.

Bu konulardaki her türlü soru ve sorununuz için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Keyifli alışverişler dileriz, kılıçbey medikal.